RUISBROEK: – Zaterdagavond organiseerde Rudi Tastenoe zijn laatste evenement ten voordele van goede doelen. Het werd een gezellige avond met een hapje en een drankje dat werd afgesloten met een spetterend dansfeest.
2014-10-18-rudi_01 2014-10-18-rudi_12
Na twintig jaar gespeeld te hebben voor goede doelen stopt Rudy er mee.
Het is niet makkelijk om vrijwilligers te vinden, hij dankte dan ook uitdrukkelijk zijn helpers en vooral de jeugd die kwam helpen.
Eerste schepen Jos Speeckaert bedankte namens het gemeentebestuur op zijn beurt Rudy voor zijn prachtige initiatieven gedurende al die jaren . Iedereen en vooral Rudy’s vrienden van De Poel keerden tevreden naar huis terug. De scampi’s en de spaghetti waren volgens de aanwezigen overheerlijk. Het werd weer een avond met heel veel toffe ambiance.

Deze diashow vereist JavaScript.


Natuurlijk blijft Rudi verder doen met “Rudis Musickske”.
Meer info:www.rudis-music.be

%d bloggers liken dit: