SINT-PIETERS-LEEUW: – Zonnig Leven was vanmiddag het kasteel van de prinsen en prinsessen.
De vzw Smile to me organiseerde er een fantastische dag voor de anderskinderen (kinderen met een zware fysieke en/of mentale beperking).
2014-10-18-smile-to-me_22
Het was voor de aanwezigen genieten van clowns Pipo & Pipette, een optreden van Jan Vankeerbergen samen met zangensemble Redoris, Fris Dans, clown Joki-Doki, Mimi & Titi,ballonenblazers…
De kinderen zullen nog lang nagenieten van deze dag!

Deze slideshow vereist JavaScript.


Minister van Financiën Koen Geens:”Ik breng een kort bezoek aan het “prinselijk dansfeest” van vzw ‘Smile to me’ in Sint-Pieters-Leeuw. De vzw Smile to me is een prachtige organisatie die onvergetelijke dagen organiseert voor ‘anders-kinderen’. Onder impuls van Carine Singélé werd het een meer dan een geslaagde dag. Een hartverwarmende dag voor vele enthousiaste anders-kinderen.”

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: