2014-09-29-MijnleeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Open Vld Sint-Pieters-Leeuw pakt uit met Enquêtesite voor fr inwoners van Leeuw en zijn deelgemeenten via www.mijnleeuw.be.

Voorzitter Open VLD Afdeling Sint-Pieters-leeuw, Olivier Huygens legt uit:
Mag ik U, in naam van het bestuur van Open Vld Sint-Pieters-Leeuw met allergrootse fierheid op de hoogte stellen van een nieuwe, unieke enquêtesite die Open Vld SPL vanaf vandaag zal lanceren. Ook reeds afgelopen weekend, tijdens ons visfestijn werden alle bezoekers in primeur op de hoogte gesteld van dit nieuwe medium.

Het ontstaan van deze website is gegroeid uit een vraag die iedere Leeuwenaar bezighoudt:

In wat voor gemeente willen wij leven of wat voor een gemeente willen wij?

Open Vld SPL pakt uit met een enquêtesite voor iedere inwoner van Sint-Pieters-Leeuw en omgeving. Bedoeling is dat wij vanaf deze site telkens enquêtes plaatsen die de inwoners aanbelangen. Deze enquêtes gaan over alles wat er omgaat in de gemeente. En zeg nu zelf… draagvlakken genoeg: jeugd, cultuur, onderwijs, milieu, veiligheid, openbare werken, mobiliteit,… Het houdt iedereen wel bezig. Vindt U het bvb ook niet leuk dat de gemeente plots de straat waar U iedere dag langs moet gaat inrichten als zijnde één richting of dat men er bvb plots betonblokken plaatst die alle doorgang belemmeren of vindt U het juist positief dat de gemeente dit doet?

Even, snel de enquête invullen en Uw mening zal gehoord worden.

Vindt U geen gepaste enquête die rekening houdt met Uw bekommernis? Geen probleem. Naast enquêtes kunt U terecht voor eender welke vraag. Doorklikken naar “Contact”, laat ons je vraag of ongenoegen na en wij maken er werk van !

Ook zullen we af en toe polls plaatsen op de website. Dit is één korte vraag met twee mogelijke antwoorden. Bij het antwoorden zien de invullers onmiddellijk de balans.

De resultaten hiervan zullen wij ook zorgvuldig en snel analyseren en nadien posten op deze site. Resultaten zullen trouwens zeer specifiek worden weergegeven in allerhande categorieën, gaande van leeftijdsgroep of woonplaats, beroep of geslacht in percentages, taartdiagrammen enz.. Wij hebben er zelf rekening mee gehouden dat er geen misbruik van gemaakt kan worden en dat de resultaten een volledig correct beeld zullen weergeven.

Feit is wel, hoe meer deelnemers voor een welbepaalde enquête hoe correcter en specifieker de resultaten. Aarzel dus niet om erover te praten met je buren, familie en kennissen.

Open Vld SPL zal dus niets meer aan het lot overlaten en luisteren naar de mening van iedereen…www.mijnleeuw.be: UW MENING TELT !

Maar wat doen we nog met de resultaten van de enquêtes?Er zal rekening mee gehouden worden in de fractie van Open Vld SPL, dus ook op gemeenteraden.De resultaten zullen worden doorgestuurd naar de lokale pers Er zal naar oplossingen worden gezocht die rekening houden met de resultaten.

Wij van Open Vld Sint-Pieters-Leeuw, willen naast onze visie en standpunten, nog te vinden op onze bestaande site : www.sintpietersleeuw.openvld.be, dus ook luisteren naar uw mening via www.mijnleeuw.be en onze visie hierop afstemmen.
Deze is trouwens van groot belang omdat wij kiezen voor een open samenleving die alle uitdagingen aangaat en niets wil uitsluiten. Wij willen aan de hand van Uw mening ons engageren om structuren binnen de gemeente op te bouwen die bestaan uit maatwerk waar U aan meewerkt.
U zult via www.mijnleeuw.be de hoofdrol spelen in de toekomst naar een betere gemeente. Wij werken nu aan onze eerste enquête en deze zal vanaf midden oktober beschikbaar zijn maar nu reeds kan iedereen reeds kennis maken met de site. Op de site plaatsten wij een testenquête waar U al eens kan oefenen.

%d bloggers liken dit: