PAJOTTENLAND: – Volgende week maandag, 1 september 2014,  start de nieuwe VTM-reeks ‘Amateurs’ die werd opgenomen in het Pajottenland en de Zennevallei.

Alles draait rond een toneelgezelschap in een klein dorp. In de cast zitten een pak grote namen als Stany Crets, Marc Van Eeghem, Els Dottermans en Jonas Van Geel. Van Geel heeft het verhaal ook mee geschreven.

foto: VTM
foto: VTM

Amateurs is een tragikomische reeks over een amateur-toneelgezelschap, waarin vriendschap en oprechte naïviteit hand in hand gaan, vol warme personages en herkenbare situaties. An Rydant, netmanager VTM, kijkt alvast uit naar het verhaal over de toneelgroep: “Amateurs is een schitterende combinatie van een sterk scenario en een topploeg voor en achter de schermen. Humor, herkenbaarheid en emotie vormen de basisingrediënten. Net zoals bij Clan geeft productiehuis Caviar opnieuw kansen aan beginnende scenaristen en hebben we samen met de productie van meet af aan kunnen werken aan een nieuw verhaal dat de vergelijking met Clan moet kunnen doorstaan.”

Het scenario werd geschreven door Jef Hoogmartens, met medewerking van Steve Aernouts en Jonas Van Geel, die ook een belangrijke rol in de reeks speelt. Frank Van Passel – die tevens het jong geweld coachte – zal instaan voor de regie van Amateurs. “Charlie Chaplin zei ooit: We zijn allemaal amateurs, we leven niet lang genoeg om iets anders te worden. Deze reeks is een ode aan élke amateur in wat dan ook. Een ode aan het leven dus”, aldus Van Passel. Frank regisseerde eerder al De Smaak van De Keyser, Terug Naar Oosterdonk, Het Varken van Madonna, Villa Des Roses en Manneke Pis. Caviar, het productiehuis dat oa. Clan en Connie & Clyde realiseerde, alsook tal van films waaronder SM Rechter, Smoorverliefd en Bo, produceert de reeks.

Fans kunnen in de voetsporen van ‘Amateurs’ treden en zelf het Pajottenland ontdekken.
Want maandag gaat ook http://depajotters.be online. Hier kan je ontdekken wat het Pajottenland te bieden heeft. Fans kunnen met enkele muisklikken hun programma samenstellen met onder meer een aanbod van arrangementen en streekproducten.

Zie onze eerder gepubliceerde artikels:
22/05/2014 – Toeristische werkgroep “Amateurs” opgestart in Coloma
22/01/2014 – VTM Fictiereek​s Amateurs speelt zich af in Pajottenla​nd & Zennevalle​i
29/07/2013 – vanaf augustus opnames van de nieuwe VTM fictiereeks Amateurs in de regio

Meer info: www.toerisme-pajottenland.be
https://www.facebook.com/toerismepajottenlandzennevallei  –  https://twitter.com/VisitPajotZenne

%d bloggers liken dit: