biz_budgetinzicht_logoRUISBROEK: – Op zaterdag 13 september 2014 organiseert BIZ (BudgetInZicht) Halle-Vilvoorde zijn tweedeworkshopdag rond het thema schuldhulpverlening en preventie van schulden.

BIZ Halle-Vilvoorde is een samenwerkingsverband tussen het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) en de OCMW’s uit het werkingsgebied Halle-Vilvoorde dat werkt rond schuldhulpverlening en preventie van schulden voor jongeren en volwassenen.

Wat?
Een dag boordevol informatie en praktische tips gegoten in 5 workshops.
– Bespaar energie,
– budgetvriendelijk koken,
– voeding en verzorging,
– schulden,
– taalontwikkeling bij jonge kinderen.
– Animatie voor kinderen, springkasteel en schminkstand ter plaatse onder professionele begeleiding.

Zowel in de voor- als in de namiddag worden vier workshops georganiseerd rondenergie, budgetvriendelijk koken, verzorging en schulden. In de voormiddag is er ook een workshop rond het prikkelen van de taalontwikkeling van kinderen.

Infobeurs. Tijdens de broodjeslunch, tussen 11 en 14 uur, kunnen deelnemers en andere geïnteresseerden extra informatie verkrijgen bij de verschillende infostands. Onder andere het CAW, OCMW, Centrum Basiseducatie en Woonwinkel Zennevallei zullen aanwezig zijn.
Wanneer? Zaterdag 13 september 2014 van 10 tot 16.30 uur, infostands van 11 tot 14 uur
Waar?Lokaal dienstencentrum ’t Paviljoentje – Fabriekstraat 1A te Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw)
Deelname is GRATIS, maar inschrijven is nodig! (Niet voor de infostands)
Broodjeslunch inbegrepen.
Hoe inschrijven? Via e-mail naar sociale.dienst@ocmwspl.be of kom langs in het Sociaal Huis, Fabriekstraat 1B, 1601 Ruisbroek, tel. 02 371 03 50.

%d bloggers liken dit: