SINT-PIETERS-LEEUW: Op zaterdag 2 augustus organiseerde Judoclub Sint-Pieters-Leeuw een stage-dag voor wedstrijdsjudoka’s ( leeftijd U 13,15 en U18 ).
2014-08-03-stage-judoclub-leeuw
18 judoka’s ( uit Leuven, Buggenhout,Tervuren,Ronse,Herzele,Wachtebeke,Gooik,Liedekerke,Lennik en Leeuw ) kwamen in het wildersportcomplex les volgen van de trainers van St-P-Leeuw :Robert Decuyper 5de dan en Alain Decuyper 4de dan.

Een zware dag stond de jonge talenten op te wachten, waarvan niet minder dan 9 van hen een medaille haalden op het Belgisch kampioenschap 2014.

Nathan Decuyper (sportlaureaat 2014, vice-belgisch kampioen ) : “Ik vond het een heel toffe maar ook zware stage, zeker voor herhaling vaatbaar, alleen spijtig dat er maar 3 judoka’s van de club konden meedoen wegens vakantie of jobstudent.”

%d bloggers liken dit: