De-Lijn_omleidingen OUDENAKEN: – De Lijn laat weten dat omwille van de rioleringswerken in de Brabantsebaan en werken op de Pelikaanberg/Frans Weyenbergstraat in Oudenaken de bussen van Lijn 163 Roosdaal – Lennik – Halle nu tijdelijk omrijden.

– Ritten van/uit Leerbeek, Pamel en Lennik en de beperkte ritten vanuit Elingen naar Halle:
Niet-bediend: Sint-Laureins-Berchem – Weg naar Lennik, Kerk, Weg naar Halle, Brabants Trekpaard, Hazeveld, Oudenaken – Baasbergstraat, Brusselstraat, De Pelikaan, Halle – Crispielstraat en Breedhout – Kerk
Alternatieven: een tijdelijke halte in de Gaasbeekstraat ter hoogte van de Molenborrestraat, een tijdelijke halte in de Baasbergstraat ter hoogte van de Brabantsebaan, de halte Oudenaken – Kerk en Halle – Breedhout School

2014-05-25-fase2-pelikaanberg– Rechtstreekse ritten via de Lenniksesteenweg en de beperkte ritten vanuit Buizingen naar Elingen:
Niet-bediend: Oudenaken – De Pelikaan, Halle – Crispielstraat, Breedhout Kerk, Oudenaken – Weg naar Boeckhout, Elingen – Hallebaan en Kerk in de Hallebaan
Alternatieven: Halle – Breedhout School, de halte Elingen Kerk in de Zwarte Molenstraat.

zie ook ons artikel van 25/05/2014: wijziging verkeerssituatie aan werken slagvijverbeek – Pelikaanberg

%d bloggers liken dit: