SINT-PIETERS-LEEUW: -De zevende editie van het socioculturele “Leeuw Rinkt” kon onder een stralende zon aanvatten. Ondanks de concurrentie van De Rode Duivels en familiale barbecues zakten heel wat mensen af naar het centrum van de gemeente.
2014-06-07-Leeuw-Rinkt (23)
De dansers van Dance O’ Mania gaven het beste van zichzelf bij 28°C. Daarna volgde op het Rink podium de Leeuwse muziekvereniging. Op het jeugdpodium was er een optreden van Gympie en aan de kunstacademie zorgde Open Atelier voor de traditionele barbecue terwijl men kon luisteren naar de muziek van Subtone Jazz Band. Aan de bibliotheek werden oude boeken verkocht tvv Rainbow4kids.

Deze diashow vereist JavaScript.


Later op de avond kan men aan het Rink podium nog genieten van Lobstar (coverband) en Danny Fabry.
Terwijl op het jeugdpodium Callosity en Shunk aantreden.
Leeuw Rinkt wordt tussen 23.30 uur en 01.00 uur afgesloten met Kids@theturntable.

%d bloggers liken dit: