DIEFSTAL-INBRAAKZUUN: – Zondagnamiddag werden door alerte buurtbewoners 2 verdachte manspersonen opgemerkt in de J. Mehaudensstraat.
Zij verwittigden onmiddellijk de politie. Nog voor de ploeg ter plaatse was, zagen de buurtbewoners dat beide personen zich naar de achterzijde van een woning begaven.

Toen de eerste ploeg de straat inreed kwamen beide verdachten net terug van de oprit gestapt. Beide verdachten namen de vlucht toen de ploeg hen wou interpelleren. Eén verdachte kon later in aanpalende tuinen worden gevat de andere aan de overzijde van de Bergensesteenweg, in de Esdoornlaan.

Even later werd vastgesteld dat er effectief werd ingebroken in de woning in de Mehaudensstraat. Er werd ondermeer geld en juwelen gestolen. Na contactname met het parket Halle-Vilvoorde werden beide op maandagochtend ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter te Brussel.

%d bloggers liken dit: