SINT-PIETERS-LEEUW: – Jozef Verhaeghe (72) en Josiane De Greef (67) uit de Galgstraat 133 in Sint-Pieters-Leeuw vieren zaterdag hun gouden bruiloft.
2014-05-03-50jaar_01 2014-05-03-50jaar_02
Jozef werkte bij Michelin in Leeuw samen met Jef Kiek, de verzorger bij FC Zuun en de papa van Josiane. Op een dag nam Jef Kiek, Jozef mee naar huis. Er moet een vonk geweest zijn want vanaf dan bleven ze elkaar zien. Kort nadien was dochter Chantal op komst. Ze trouwden snel en vier jaar later werd ook Stefan geboren. Jef Verhaeghe werkte zich op met de verkoop van Kid-Jeans en zo ontstond Jefke Kid. Beiden dansen nu door het leven met al hun vrienden. Ze kunnen het sociale leven niet missen en zijn lid van verschillende dansclubs, Okra, Stadsradio Halle, Facebook en de VWF waar ook Stefan koerst. Het allerbelangrijkste blijven echter de kinderen en hun enige kleinzoon Yordi.

%d bloggers liken dit: