2014-04-30-vrijwilligersloket_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – Beschik je over wat vrije tijd? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Dan moet je vrijwilligerswerk overwegen!

De gemeente lanceert vanaf mei 2014 het vrijwilligersloket, hét aanspreekpunt voor elke Leeuwenaar die zich als vrijwilliger wil inzetten voor de gemeente.

Het vrijwilligersloket biedt je alle informatie om goed van start te gaan. De gemeente begeleidt je bij het vinden van een vrijwilligersplaats die je op het lijf geschreven is. Ze kunnen je antwoord geven op alle vragen rond de rechten en plichten van vrijwilliger, de wetgeving, verzekeringen,…

Aanmelden
Als vrijwilliger kan je terecht bij verschillende gemeentediensten. Zo zijn er vrijwilligers actief bij de cultuurdienst, bibliotheek, jeugddienst, integratiedienst,… Ook binnen het OCMW zijn vrijwilligers aan de slag.

Ga naar het vrijwilligersloket op de site van de gemeente: www.sint-pieters-leeuw.be/vrijwilligersloket of neem contact op met de dienst Maatschappelijke Veiligheid 02 371 63 18 voor meer informatie en voor een volledig overzicht van de vrijwilligersvacatures in de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

%d bloggers liken dit: