2014-04-12-affiche-de-poelZUUN: – Binnenkort verandert het landschap voor personen met een beperking. Zowel de subsidieregeling verandert diepgaand, als de werking van de centra van Vzw De Poel zal veranderen. Ten gevolge van een totaal nieuwe kijk op de zorg voor mensen met een beperking (gesteund op moderne inzichten), zullen de dagcentra evolueren naar units met elk een specialiteit: arbeid, wellness/zorg en vorming.

Vzw De Poel is bijna klaar om deze nieuwe uitdaging met beide handen aan te grijpen. Eén van hun prioritaire projecten in “unit Arbeid” is ongetwijfeld het Atelier Voedselverwerking.
Om de financiering van de start van dit Atelier mogelijk te maken, organiseert de gebruikersraad van Vzw De Poel (ouders, broers, zussen en sympathisanten van de gasten van de Poel) een Spaghettifestijn, op  zaterdag 12 april 2014, van 11u30 tot 21u in de parochiezaal St-Lutgardis te Zuun.
Iedereen is welkom voor een lekkere spaghetti of een croque-monsieur. Er staan ook vegetarische spaghetti en lekkere desserten op het menu.
De opbrengsten van dit eetfestijn gaan integraal naar Vzw De Poel.

%d bloggers liken dit: