2014-06-15-flyer_feestevenement-wandelnetwerk-PajottenlandPAJOTTENLAND: Hou nu reeds zondag 15 juni 2014 vrij in je agenda. Want dan opent het grootste wandelnetwerk van Vlaanderen, 750 km wandelplezier.

Bruegel trekt z’n wandelschoenen aan!
Activiteiten voor jong en oud van 13u tot 18u in Baljuwhuis, Kammeersweg 2, centrum Galmaarden.

Wandelen langs de knooppunten – Stiltewandeling naar Congoberg – Wandelen en koetsritten naar Trekpaardenmusum – Koesterburen: Ringmus, Markpad – Fotozoektocht Pajottenland van je bomen/dromen – Alle afstanden, met of zonder buggy – Koesterburenkermis en Vlaamse volksspelen – Streekproducten in de Baljuwtuin – Muziek en optredens in Kiosk.

Wandelnetwerk PajottenlandHet bestaande wandelnetwerk in Gooik, Lennik, Pepingen en Roosdaal breidt uit naar Bever, Galmaarden, Herne en stukken van Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Bewandel het paradijselijke Pajottenland en stippel je eigen wandelingen uit langs meer dan 750 km trage wegen. Bij de nieuwe wandelkaart zit een infobrochure met pittige tips en info over het landschap, de natuur en het rijke erfgoed van het Pajottenland.

Initiatief van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en Toerisme Vlaams-Brabant. Met steun van leader Pajottenland+, Europa investeert in zijn platteland.

Meer info: www.pajot-zenne.be.

%d bloggers liken dit: