SINT-PIETERS-LEEUW: – Net zoals bij de andere CC’s in de regio, start vanaf 14 juni 2014 de ticketverkoop van het cultuurseizoen 2014-2015 van CC Coloma.
Nieuw voor Sint-Pieters-Leeuw  is dat dit voortaan ook online kan.

2014-03-18-ticketing-coloma
Schepen voor ICT, Lucien Wauters: “De bvba TicketGang biedt een technisch platform en systeem aan waardoor organisatoren zelf online evenementen kunnen registreren en gebruik maken van het TicketGang reservatie- en verkoopsysteem. Omdat er geen tussenpersonen of (dure) call-centers aan te pas komen en enkel e-tickets worden afgeleverd, is de kostprijs zeer laag en dus bij uitstek geschikt voor culturele centra’s en verenigingen.”

Sint-Pieters-Leeuw ziet de online ticketing als een extra service voor de burger”, zegt schepen van Cultuur, Jan Desmeth. “Meer en meer mensen beschikken thuis immers over internet & pc banking en dus zijn we op zoek gegaan naar een geschikte leverancier. Dat bleek TicketGang uit Boortmeerbeek te zijn die deze module reeds aanbiedt in verschillende andere gemeenten.”

Bezoekers kunnen binnenkort via een i-frame op de website van Cultuurcentrum Coloma tickets aankopen voor de verschillende voorstellingen en steeds ook online hun plaatsen kiezen. ‘Geïnteresseerden kunnen de tickets van thuis uit online reserveren en online betalen met een kredietkaart of met een gewone bankkaart. “Het is dus niet meer nodig om naar het loket te komen, al blijft die mogelijkheid wel bestaan” vult schepen Jan Desmeth nog aan.

In de brochure “cultuuraanbod 2014 – 2015”, die midden juni in alle bussen van Sint-Pieters-Leeuw zal verdeeld worden, zal dit in detail uitgelegd worden.

%d bloggers liken dit: