logo_weekvandeopvoedingVLAAMS-BRABANT: – De provincie Vlaams-Brabant steunt 52 gemeenten waaronder Sint-Pieters-Leeuw met een subsidie van 1.000 euro voor de organisatie van activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding.

Ondersteuning voor ouders bij de opvoeding van hun kinderen is belangrijk. We weten uit ervaring dat dit het welzijn van onze kinderen vergroot ’, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor welzijn. ‘Daarom ondersteunen we lokale partners die activiteiten organiseren voor ouders met kinderen tijdens de Week van de Opvoeding’.

Dat kan gaan om infoavonden, vormingen, een picknick of samenspeeldagen. Ouders, grootouders en kinderen doen samen iets.

De Week van de Opvoeding vindt plaats van 16 tot 23 mei 2014 en staat dit jaar in het teken van ‘opvoeden in beweging’.

%d bloggers liken dit: