SINT-PIETERS-LEEUW: – De leerlingen van het 6-de leerjaar van de gemeentelijke basisscholen ‘t Populiertje (Zuun) en Den Top (centrum Leeuw) vertrokken dinsdag samen op sneeuwklassen. Ook dit jaar skieën ze in Valmeinier, Frankrijk.
2014-01-22-ski
Eerste berichtje Populiertje: Liefste thuisfront,
Nadat we tijdig zijn vertrokken, verliep de busreis vlot en veilig. Toen onze engeltjes vanmorgen hun oogjes uitwreven, konden ze reeds genieten van besneeuwde bergtoppen met een heerlijke zonsopgang. Na de aankomst hebben we ontbeten, skimateriaal afgehaald, met de lakens gevochten, koffers uitgepakt… Na het middagmaal zijn we de omgeving gaan verkennen. Wat hebben onze sloebers genoten van de zon, de sneeuw, het landschap en het zakglijden. De juffen zijn er zeker van dat ze het in Valmeinier weten dat de Spetters zijn aangekomen : hun pret en gelach was tot ver in de omtrek te horen!
Na het avondmaal hebben we een deugddoend stortbad genomen en zijn we onder de wol gekropen om morgen fris aan onze 1ste skiles te kunnen beginnen.

Meer info: www.dentop.bewww.populiertje.be
http://zesdeklasdentop.skynetblogs.be/http://spetters2014.blogspot.com/

%d bloggers liken dit: