2014-01-22-archieffoto_samen-sterkerSINT-PIETERS-LEEUW: -Volgende week dinsdag 28 januari 2014 om 20.00 uur organiseert de coöperatieve ‘Samen Sterker Vlaams-Brabant’ met als stichtende partners, sp.a, Curieus en ABVV Vlaams-Brabant in CC Coloma (J. Depauwstraat, Sint-Pieters-Leeuw) een info-avond i.v.m. ‘Energiezuinig renoveren door Samenaankopen’.

Reeds sinds 2011 kunnen Vlaams-Brabantse gezinnen via de samenaankoop van gas en elektriciteit sterk besparen op hun energiefactuur. Wie hieraan deelnam, bespaarde jaarlijks gemiddeld 212 euro op zijn of haar energiefactuur.

De nieuwe coöperatieve Samen Sterker Vlaams-Brabant gaat nu een stap verder. Door zich niet te beperken tot samenaankopen van gas en elektriciteit, maar ook samenaankopen voor energiebesparende renovaties te organiseren, kunnen consumenten ook op dat vlak flink besparen. Vanaf nu kan je bij Samen Sterker Vlaams-Brabant terecht voor een plaatsbezoek door een erkend energiesnoeier of installateur. Deze stelt geheel vrijblijvend een offerte op voor de installatie van dakisolatie, spouwmuurisolatie, hoogrendementsglas of een condensatieketel. Samen Sterker ontfermt zich over alle administratie, een correcte afhandeling van de werken en een volledige behandeling van premie- en subsidieaanvragen. In combinatie met een interessante prijs wordt je woning zorgeloos energiezuinig gemaakt.
Zéér interessant dus voor wie (op termijn) van plan is zijn of haar woning energiezuinig te renoveren…
Als je er volgende week niet bij kan zijn, vind je op www.samensterker.be/vlaams-brabant meer informatie.

%d bloggers liken dit: