SINT-PIETERS-LEEUW: – Autoglasspecialist Touring Glass opent een nieuwe vestiging in Sint-Pieters-Leeuw. Voortaan kunnen klanten in de nieuwe vestiging terecht voor de herstelling of vervanging van ruiten voor auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Naast de eerder geopende vestiging in Zaventem breidt de autoglasspecialist zijn netwerk vlakbij onze hoofdstad verder uit.
2014-01-21-touring-glass_sint-pieters-leeuw

Hugo Lopes
Hugo Lopes

Met deze nieuwe vestiging op de druk bereden N6 in Sint-Pieters-Leeuw versterkt Touring Glass zijn aanwezigheid in de rand rond Brussel. De nieuwe vestiging ten zuiden van Brussel is gemakkelijk te bereiken voor zowel pendelaars als inwoners van de hoofdstad. Daarnaast is het vanuit de vestiging mogelijk om ruiten te laten herstellen en vervangen via een mobiele service. Touring Glass verzekert klanten een goede service tegen een aantrekkelijke prijs voor zowel verzekerings- en leasemaatschappijen, fleetowners als particulieren.

Met deze opening in Sint-Pieters-Leeuw zet Touring Glass zijn uitbreiding in volle kracht verder. Xavier de Buck, CEO bij Touring Glass: “ We bliiven investeren in nieuwe vestigingen. Hierbij zorgen we dat we een goede bereikbaarheid hebben zodat we onze klanten een optimale service kunnen bieden aan uiterst interessante prijzen.”

Bereikbaarheid
Touring Glass Sint-Pieters-Leeuw is gelegen aan de Bergensesteenweg 1 in 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Glasschade komt altijd ongelegen, maar Touring Glass raadt aan om een autoruit zo snel mogelijk te laten herstellen of vervangen. Een afspraak maken in een van de centra of ter plaatse kan 24/7 op het gratis telefoonnummer 0800/95.555 of via de website www.touringglass.be.

%d bloggers liken dit: