VLAAMS-BRABANT: – De uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant heeft een goed jaar achter de rug. Het aantal uitleningen steeg met 5%. Dit jaar zal de uitleendienst haar aanbod uitbreiden met veiligheidsmateriaal.

Onze uitleendienst heeft een succesvol 2013 achter de rug. Het aantal ontleningen steeg van 4.076 naar 4.276. Dit is een stijging van 5 %. In het gloednieuwe afhaalpunt in het PIVO in Asse werden vorig jaar 1.637 ontleningen gerealiseerd en in Leuven 2.639. De totale waarde van het ontleend materiaal bedraagt 29.618.351 euro“, zegt Walter Zelderloo, gedeputeerde voor de uitleendienst.

Er werden vooral DJ-sets, Pa-installaties, podium, tentoonstellingspanelen, walkie-talkies, verlichtingsarmaturen en fuifmateriaal ontleend.

We blijven gaan voor een kwaliteitsvolle dienstverlening. We gaan de uitleendienst nog meer bekend maken bij de talloze Vlaams-Brabantse verenigingen en zo meewerken aan de evenementen die deze verenigingen elke dag organiseren. We gaan ook investeren in veiligheid met de aankoop van extra geluidsmeters, walkietalkies, noodverlichting en projectieschermen. Ons budget hiervoor bedraagt 185.000 euro’, zegt gedeputeerde Walter Zelderloo.

Adres uitleendienst: PIVO-Loods 104, Poverstraat 75 te Asse
Meer info: www.vlaamsbrabant.be/uitleendienst

%d bloggers liken dit: