SINT-PIETERS-LEEUW: – Keukenspecialist IXINA zet ook in 2014 zijn expansie verder. Gisteren opende het keukenmerk immers een 48ste winkel op de Bergensesteenweg 306 B in Sint-Pieters-Leeuw. Bovendien gaat het in deze keukenwinkel om een revolutionair concept: klanten kunnen er hun nieuwe keuken in 3D beleven.
2014-01-10-ixina-leeuw
Vanaf vandaag leidt Frédéric Holm, samen met een team van 5 ervaren commerciële medewerkers, zijn gloednieuwe IXINA-winkel in Sint-Pieters-Leeuw.

IXINA lanceerde onlangs het unieke 3D-concept, waarbij de klant met behulp van een 3D-bril doorheen zijn nieuwe keuken kan wandelen.
Deze zomer werd de keten hiervoor door de Belgische Franchise Federatie verkozen tot beste en meest innovatieve franchisenetwerk, en dit voor zijn exclusieve 3D-winkelconcept.

Ook het in de winkel centraal geplaatste “Atelier” is vernieuwend. Hier kan elke klant zijn keuken concreet samenstellen en personaliseren. In deze interactieve demonstratiezone wordt immers een overzicht geboden van de verschillende functionaliteiten zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. Wie technische informatie over de elektro-apparaten wil, kan die terugvinden via een tv-scherm met touch screen.

%d bloggers liken dit: