2014-01-30-impulsdag_bomen-dromenPAJOTTENLAND: – Regionaal landschap Pajottenland en Zennevallei organiseert samen met Inverde een gratis Impulsdag Bomen/dromen Pajottenland op 30 januari 2014 in Herne.

theorie en praktijk met Geert Van der Linden (Onroerend erfgoed) en Tom Joye (Inverde). Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei werkt aan inrichting en regiobeleid rond bomen in het Pajottenland. De recent gerenoveerde kloostertuin van Herne zal je inspireren en we gaan er samen aan de slag.

In de voormiddag ontdek je de ware bestaansreden van (bijna) elke boom in het Pajottenland (focus: bomen in Herne – inventaris Houtig Erfgoed).
In de namiddag leren we hoe we bomen waardig kunnen laten oud worden (praktijkles – excursie – VTA).

Gratis inschrijven tot 20 januari 2014 – halve of hele dag (met broodjes) leen@pajot-zenne.be

%d bloggers liken dit: