SINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw wenst de voetbalinfrastructuur van Vlezenbeek te behouden in de Inkendaalstraat.
SK-Vlezenbeek_terreinen

Jos-SPEECKAERT_1ste-schepen_Sint-Pieters-LeeuwSchepen van Sport, Jos Speeckaert: “De voetbalterreinen liggen echter in landbouwgebied. In het nieuwe RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) van Vlezenbeek, dat momenteel in opmaak is, voorzien wij om deze zone om te vormen tot recreatiezone. Dat geeft ons de mogelijkheid om een degelijke sportinfrastructuur op deze locatie te voorzien.
De goedkeuring van een RUP duurt ongeveer 2 jaar. Als het RUP volgens het voorgesteld schema wordt goedgekeurd, kan SK Vlezenbeek op de huidige terreinen verder voetballen en kunnen wij hen voorzien van een degelijke accomodatie.”

zie ook onze artikels:
20/09/2012: Politiek debat Vlezenbeek
05/09/2012: open brief voetbalclu​b SK Vlezenbeek ivm de infrastruc​tuur van de club

%d bloggers liken dit: