2013-12-10-steentjeVLEZENBEEK: – Met de campagne ‘Een steentje bijdragen’ toont KBC op een concrete wijze dat het spaargeld dat bij cliënten wordt opgehaald, bijna integraal opnieuw wordt geïnvesteerd in de lokale economie.

Wie een lokaal project, zoals de renovatie van een school of de bouw van een nieuw ziekenhuis, een warm hart toedraagt, kon via de campagnesite ook letterlijk z’n steentje bijdragen. Via een ingenieuze baksteenmachine/robot kon je in real-time een persoonlijke boodschap graveren op een miniatuur baksteen.
In Vlezenbeek ging het om het project van het Revalidatieziekenhuis Inkendaal. Daar verrijst momenteel een nieuwbouw.
2013-12-10-inkendaal-dag-en-nacht-opvangcentrum
Bouw van een dag en nacht opvangcentrum voor 15 personen met ernstige meervoudige handicap.

Het project kreeg maar liefst 32 baksteentjes met een persoonlijke boodschap op.
De steentjes werden vandaag door de plaatselijke KBC relatiebeheerder afgegeven aan de projectverantwoordelijke. Het sluitstuk van de campagne symboliseert hoe KBC spaarders ook letterlijk hun steentje hebben bijgedragen aan de lokale economie.
Een kleine bloemlezing van de persoonlijke boodschappen die Revalidatieziekenhuis Inkendaal kreeg:
Veel steun voor jullie prachtig initiatief.” – Calixte
Maak er een mooie plek van…voor patienten en personeel…” – Dorien
Elke dag werken jullie met de glimlach! Bedankt voor het enthousiasme! Veel succes met jullie project!” – Krn

%d bloggers liken dit: