REGIO: De faciliteitengemeente Sint-Genesius-Rode is officieel lid geworden van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei.
Het regionaal landschap was al heel wat jaren actief in Rode, samen met inwoners en Natuurpunt, maar vanaf nu kunnen we dus nog intenser samenwerken met het gemeentebestuur.
2013-12-09-RLZZZ-RODE-groepsfoto 2013-12-09-RLZZZ-RODE-rode
Op de foto rechts: voorzitter Gunther Coppens van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei verwelkomt schepen Geertrui Windels van Sint-Genesius-Rode samen met Philippe Verdegem, voorzitter van Natuurpunt Rode. Enkele projecten die gepland zijn: inrichten van Visserspad en heraanleg boomgaard Hangeikweg.

Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei vzw is een samenwerkingsverband van overheden, natuurverenigingen, landbouworganisaties, wildbeheerseenheden en toeristische verenigingen uit Affligem, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat en nu ook Sint-Genesius-Rode. Dit geeft inwoners recht op ondersteuning en advies via o.a. de website www.pajot-zenne.be en gratis infobrochures.

%d bloggers liken dit: