SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 8 december 2013 tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de handelaars van Sint-Pieters-Leeuw werd de nieuwe onthaalgids Sint-Pieters-Leeuw 2014-2015 voorgesteld.
2013-12-08-voorstelling-onthaalgids_10
Nieuw in deze versie is de voorstelling van het wijkteam en het aanbod taallessen Nederlands in de gemeente. Achteraan in de gids staat er een kaartje met nuttige telefoonnummers dat kan worden uitgeknipt en bijvoorbeeld in je portefeuille kan worden gestoken. Op deze manier heb je steeds de belangrijkste nummers bij de hand.
2013-12-08-voorstelling-onthaalgids_01 2013-12-08-voorstelling-onthaalgids_02
De realisatie van de onthaalgids 2014-2015 is gratis voor de gemeente en is volledig gefinancieerd door de adverteerders.
Ze bevat, naast informatie over gemeentelijke premies en toelagen een uitgebreid overzicht van de administratieve gegevens en de structuur van de gemeentediensten, het OCMW, de erediensten, de onderwijsinstellingen, de adviesorganen, de streek- en volkskunde en de jaarmarkten. Veel foto’s zijn toegevoegd om de herkenbaarheid voor de burger te verhogen.
Bovendien krijg je een overzicht van de jeugd-, senioren-, sport- en sociaal-culturele, erkende verenigingen van Sint-Pieters-Leeuw. Er is een luik met nuttige adressen en telefoonnummers en een inventaris van de vrije beroepen. Dit overzicht geeft deze brochure een blijvende waarde.
2013-12-08-voorstelling-onthaalgids_03
Binnenkort wordt de onthaalgids verdeeld in de Leeuwse brievenbussen.

%d bloggers liken dit: