Q-music_meneer_konijn_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – Ook dit najaar wil Q-music zich met Meneer Konijn engageren voor VZW Kindergeluk.
Daarnaast bundelen alle Q-Dj’s de krachten en gaan ze in elke gemeente in Vlaanderen langs om de ingezamelde centjes voor VZW Kindergeluk op te halen. Zo zal er op  woensdag 18 december rond 10.00 uur een Q-Dj langskomen in het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw. Iedereen is welkom om een centje te doneren (al dan niet verzameld door een actie die men op poten heeft gezet).

Actie voor VZW Kindergeluk.
Die organisatie wil kinderen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij nieuwe kansen geven en alvast een beetje geluk brengen. Vorig jaar zamelde Q-music met Meneer Konijn meer dan 300.000 euro in voor VZW Kindergeluk, allemaal dankzij de acties die luisteraars uit heel Vlaanderen op poten hebben gezet.
Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 december presenteren Sven Ornelis en Kürt Rogiers vanuit de grootste Vlaamse steden. Ze worden ontvangen door de burgemeesters op het stadhuis om er de ochtend- en de avondspits te presenteren.

Meer info over Meneer Konijn en over VZW Kindergeluk vindt u op http://q-music.be/acties/alle-info-over-meneer-konijn-2013 en www.kindergeluk.be

%d bloggers liken dit: