2013-11-05-verhalen-zonder-grenzenPAJOTTENLAND: – Voor erfgoeddag in 2014 zoekt Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei migratie- en verhuisverhalen in het Pajottenland & de Zennevallei!

Iedereen is migrant! Of toch bijna iedereen… Hoe kwam jij in de regio Pajottenland & Zennevallei terecht? Vanuit een vlakbij gelegen gemeente of dorp, van over de taalgrens, een uithoek van België, een buurland of vanuit een ver land? Of woonde je vroeger in de regio maar ben je verhuisd naar een andere plek? Wij zijn op zoek naar jouw verhaal!

Waarom: Op 27 april 2014 is het erfgoeddag. Dit evenement heeft in 2014 als thema ‘grenzeloos’. In de regio Pajottenland & Zennevallei willen we focussen op diverse migratieverhalen. Jouw migratieverhaal willen we op een leuke manier tonen aan een ruim publiek.

Wat: Jouw verhaal; ging je de liefde achterna, verhuisde je voor het werk, was je op zoek naar een rustige omgeving of een betere levenssituatie?

Wie: We zijn op zoek naar de levensverhalen van iedereen die van ver of net dichtbij verhuisde naar hier. Belgen, nieuwe Belgen en alle andere nationaliteiten.

En nu? Neem contact op met één van onderstaande contactpersonen. We luistern naar jouw verhaal en nemen een interview af. Daarna bekijken we hoe we jouw verhaal samen met andere verhalen met het publiek kunnen delen.

Wil je getuigen? Of ken je getuigen? Neem contact op met Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei – info@erfgoedcelpz.be – 02/4516949 – http://www.erfgoedcelpz.be

Het project is een initiatief van de gemeenten en erfgoedverneigingen in de regio Pajottenland & Zennevallei in samenwerking met erfgoedcel Pajottenland Zennevallei.

%d bloggers liken dit: