SINT-PIETERS-LEEUW: – Volgend jaar gaat Woestijnvis opnieuw op zoek naar de Slimste Gemeente van Vlaanderen op Vier TV. Om haar slimste quizduo te vinden, organiseerde Sint-Pieters-Leeuw vorige zaterdag 12 oktober een gemeentelijke preselectieronde. 11 kandidaten, waaronder 6 mannen en 5 vrouwen, namen deel aan deze gemeentelijke quiz met 7 vragenronden en 2 fotoronden. Bij de mannen behaalde Luc Debraekeleer de hoogste score, en bij de vrouwen behaalde Monique De Cat de beste score. Zij zullen Sint-Pieters-Leeuw vertegenwoordigen tijdens de grote preselectie.
2013-10-14-duo_slimste_gemeente
De gemeenten die als beste uit die preselectie komen, gaan door naar de opnames van het tv-programma op VIER. Tijdens de opnames krijgen de ploegen versterking van hun burgemeester om de eer van hun gemeente te verdedigen.
Wij wensen Monique en Luc alvast heel veel succes!
2013-10-14-quiz_slimste_gemeente

%d bloggers liken dit: