2013-09-15-affiche_vwf-wielerwedstrijdSINT-PIETERS-LEEUW: – Zondag 15 september vindt er een wielerwedstrijd (VWF) plaats in Sint-Pieters-Leeuw (zie aankondigingsartikel). De politie van Sint-Pieters-Leeuw laat weten dat er sterke hinder zal zijn op het parcours tussen 12u00 en 18u00.

De renners starten in de Jan Vanderstraetenstraat en rijden via de Arthur Quintusstraat, Georges Wittouckstraat, Galgstraat, Edouard Rooselaerstraat, Brusselbaan, Petrus Huyseghomstraat, Camille Leunensstraat om te eindigen in Jan Vanderstraetenstraat (Zonnig leven). Op het volledge parcours wordt eenrichtingsverkeer (behalve bussen) ingsteld behalve de Brusselbaan.
Er wordt een parkeerverbod op het parcours ingesteld tussen 10u00 en 18u00.
De Hendrik Consciencestraat wordt volledig afgesloten t.h.v. Jan Vanderstraetenstraat

%d bloggers liken dit: