erfgoedcel_Pajottenland-Zennevallei_logoPAJOTTENLAND / ZENNEVALLEI: – Met de workshopreeks ‘Immaterieel cultureel erfgoed?! Eerste stap richting toekomst’ maken tapis plein, Heemkunde Vlaanderen en Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei je wegwijs in de wereld van het immaterieel erfgoed.

De workshop bestaat uit twee avonden:

• Sessie 1 leert je meer over de wereld van immaterieel erfgoed en laat je actief brainstormen over manieren om specifieke (lokale) tradities levend te houden en door te geven.
Voor wie? Al wie een sociale traditie, ambachtelijke techniek, een gebruik, mondelinge traditie, podiumkunst, muziek … in zich draagt, er bij betrokken is of hier een gezonde interesse voor heeft.

• Sessie 2 bestaat uit een praktijksessie aan de computer die je door de invoerprocedure in de databank van http://www.immaterieelerfgoed.be loodst.

Voor wie? Betrokkenen bij een traditie die dit erfgoed en de initiatieven die ze nemen bewust willen delen via www.immaterieelerfgoed.be (enkel voor wie sessie 1 gevolgd heeft).

De workshop gaat door op verschillende locaties in Vlaanderen. In samenwerking met Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei wordt een workshop van 2 sessie georganiseerd in Beersel.
Donderdag 5 december 2013 (sessie 1)
Donderdag 16 januari 2014 (sessie 2)
Cultuurcentrum de Meent, Gemeenveldstraat 34, 1652 Beersel (Alsemberg)

Meer info via erfgoedcel Pajottenland Zennevallei via info@erfgoedcelpz.be

%d