VLEZENBEEK / CHINA: – Zopas vond in Beijing de verkiezing plaats van Miss Kriek. Deze schoonheids- en talentenwedstrijd werd gewonnen door de 22-jarige Liu Yi. Zij woont in Beijing en studeert aan het Canvard Institute (Beijing Technology & Business University). Later dit jaar brengt Liu een bezoek aan ons land en aan het Pajottenland, de bakermat van de Lambiek, Geuze en Kriek, in het bijzonder. Bij die gelegenheid zullen Geert en Dirk Lindemans haar officieel ontvangen bij Brouwerij Lindemans te Vlezenbeek.
2013-07-16-MissKriek2013-1 2013-07-16-MissKriek2013
De jury beoordeelde de kandidates op hun internationale communicatievaardigheden, algemeen potentieel om het merk Lindemans in China te vertegenwoordigen, hun talenten en voorkomen.

Door ons te specialiseren in fruitige lambiekbieren namen de exportactiviteiten flink toe. Nu gaat iets meer dan de helft van onze productie naar een 30-tal landen, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Rusland, Zwitserland, Israël, Japan en China”, aldus Dirk Lindemans van Brouwerij Lindemans. “De export naar Azië verdrievoudigde op vijf jaar tijd. Wij zijn al zeven
jaar actief op de Chinese markt. Onze bieren worden in China verdeeld door EG Distriselecta. Liu Yi zal als Miss Kriek 2013 onze brouwerij één jaar lang vertegenwoordigen bij tal van grote evenementen in China.”

Miss Kriek China is een schoonheids- en talentenwedstrijd voor Chinese vrouwen tussen 18 en 28 jaar. De wedstrijd promoot Kriek bij Chinese bierliefhebbers en bij jonge vrouwelijke consumenten in het bijzonder. Tegelijk moet de wedstrijd de merkbekendheid van Lindemans op de Chinese markt vergroten. De eerste Miss Kriek China-verkiezing werd georganiseerd in 2012.

Meer info: www.lindemans.be en www.misskriek.com

%d bloggers liken dit: