SINT-PIETERS-LEEUW: – Op donderdag 11 juli 2013, ging de N-VA afdeling van Sint-Pieters-Leeuw voor het derde jaar op rij op pad om inwoners “die de Vlaamse Leeuw lieten wapperen” een prettige feestdag te wensen.
2013-07-12-11juli-NVA_SPL
Jan Desmeth: ‘De afgelopen jaren kregen zij naast een hartelijke groet, een korte boodschap ook een plantje. In 2011 waren het Leeuwebekjes en in 2012 waren het zonnebloemen.
Dit jaar gooide N-VA het over een andere boeg en gaven we de mensen een frisse pint van 8°, zijnde “Een Vlaamse Leeuw van de brouwerij in Schilde, nabij Antwerpen”. In totaal werden donderdag 144 pintjes uitgedeeld.’

1 comment

  1. Heefd de NV A niets anders te doen dan de mensen aan te kaarten om bier te drinken,of zijn ze voor niets anders bekwaam IN DE POLETIEK in 38 gaven ze ook van alles gratis weg maar na dien kwam wel het adertje onder het gras,men heefd gezien tot waar het leiden.

Comments are closed.

%d