2013-06-20-penzine2013-2PAJOTTENLAND: – Penzine, een gratis magazine voor Pajottenland en Zennevallei, is aan zijn tweede editie toe. Dit nummer draait helemaal rond de zomer periode met als slogan ” Een zomer met goesting!”.

Penzine maakt je wegwijs in het uitgebreide festivalaanbod van de regio. Ben jij een rock ’n roll festivalganger of een culturele festivalganger? Misschien is straattheater eerder iets voor jou en gooi je ook graag zelf eens een kegel in de lucht? Of houd je het liever wat rustiger met klassieke muziek op unieke, groene locaties?
Waar we in de lente nog de musea introkken, blijven we nu buiten voor een fascinerend kunstenparcours in Pepingen. We gaan ook op ontdekkingstocht en ontdekken de geheimen van de Kesterheide en het mysterie van de bouwmeester.
Ook de kids mogen mee om in de hoogste bomen te klimmen of een vlieger te bouwen.
En we zouden het Pajottenland en de Zennevallie niet vertegenwoordigen als er ook niet gegeten werd: hoe moet je barbecueën? (of er eentje winnen?) Waar vind je het beste vlees? En dan is er nog het verhaal van een stinkende maar oh zo lekkere kaas uit de Zennevallei.

Goesting gekregen?
Het belevingsmagazine kan je gratis meenemen op 350 verdeelpunten in de regio: bibliotheken, gemeentehuizen, culturele centra, toerismekantoren en buurtwinkels. Of lees het online – KLIK HIER

PenZine, Pajottenland en Zennevallei magazine is een initiatief van Pajottenland Plus en de Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, Toerisme Pajottenland & Zennevallei en Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, Pupil ism met de 17 gemeenten van de regio.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder