2012-06-27-Erica-COPPEY_hockeyROTTERDAM: – Dag 2 van het “Women’s Hockey World League” in Rotterdam vandaag speelden de Red Panthers (IHF 13) in pool B een gelijk spel tegen Indië (IHF12) 1-1.

Beide ploegen moesten deze wedstrijd winnen om nu reeds zeker te zijn om nog te kunnen doorgaan naar de volgende rondes.
Al vroeg in de wedstrijd kan Erica Coppey uit Sint-Pieters-Leeuw de Red Panthers op voorsprong brengen met een mooie goal (zie video).
De Red Panthers kregen kansen om de voorsprong uit te diepen, maar pech of overhaasting stak er een stokje voor. Bovendien werden twee doelpunten waaronder een tweede goal van Erica in de 13de minuut (na video-arbitrage) afgekeurd.
Jammer genoeg kon bij het begin van de tweede helft Indië gelijk maken zodat de wedstrijd eindigde op 1-1.

België en India blijven na twee wedstrijden allebei achter met 1 puntje. Morgen zijn ze vrij, zondag spelen ze hun laatste groepswedstrijd. België treft dan Nieuw-Zeeland (IHF 3).

Speelsters België: Cavenaile, Fobe, De Groof, Raes, Van Lindt, Coppey, Sinia, De Vos, Nelen, D’Hooghe, Boon. Subs; Khouzam, De Scheenmaekere, Vandermeiren, Rummens, Gerniers, Versavel, Beernaert

%d