SINT-PIETERS-LEEUW: – Vorige zaterdag namen 12 ploegen deel aan het  “mini-voetbaltornooi” van SK Leeuw in Memoriam van Luc Bardijn, Glenn Schoukens en Danny Denayer.
2013-05-11-mini-voetbaltornooi_00

Het was zeer regenachtig maar Madame Soleil kwam toch eens piepen bij momenten. Het Tornooi was goed georganiseerd alles te danken aan Dirk Moriau die het hele gebeuren in goede banen leidde, er waren 12 ploegen ingeschreven die in 2 poule(s) speelden (FC Buckie, Postboys, The woody’s, FC Collivery, sportingboys, Fansjfoefs, The Shooters, OSM United, Fc Barcelona, Leeuw 13, Lions Fc, SK Geire Zat, The shooters werden de grote winnaars van het tornooi 2013.
Maar de vrouwenploeg van SK Leeuw was ook van de partij onder naam van Fansjfoefs en zij hebben hun kunsten laten zien op het veld tegen de mannelijke tegenstanders ! De Leeuwinnen hebben zich zeker niet vlug gewonnen gegeven.
Er werd om 15:45 een minuut stilte gehouden ingeleid door een muzikaal deuntje van de schoonvader van Dirk Moriau en eindigde ook met een muzikaal saxofoon deuntje.
2013-05-11-mini-voetbaltornooi_0000
Bron  Ingrid Marchant – www.skleeuw.be

%d