SINT-PIETERS-LEEUW: – Binnen de gemeente Sint-Pieters-Leeuw is er een nieuwe vereniging opgericht: de Jonge Liberale Leeuwen (JLL). Door middel van allerhande activiteiten zal deze vereniging de hand reiken aan ondernemende jongeren en de Leeuwse jeugd activeren.
2013-04-22-jonge-liberale-leeuwen_JLL
‘De vereniging is ontstaan omdat er te weinig initiatieven zijn om jongeren met een ondernemendezin aan te spreken. “We geven geïnteresseerde jongeren een kans om samen met ons te ondernemen, realiseren en vooral samen amuseren,” legt een trotse voorzitter, Thomas van Riet, hun missie uit. “Ons logo is door Maarten Defossez ontworpen, waarvoor onze oprechte dank” vertelt de voorzitter er nog bij.

2013-04-22-jonge-liberale-leeuwen_JLL_2Regelmatig zullen er uitstappen of evenementen georganiseerd worden. Het eerste evenement hebben de Jonge Liberale Leeuwen zelf gekozen. Daarover verneem je later meer! Op termijn zullen de uitstappen en evenementen gekozen worden op basis van de ideeën van andere jongeren.

De communicatie zal verlopen via Facebook. De Jonge Liberale Leeuwen hebben een pagina die jongeren kunnen “liken”. Het is ook op deze pagina dat alle activiteiten zullen vermeld worden en waar jongeren voorstellen kunnen doen voor volgende activiteiten.

Op dit moment bestaan de Jonge Liberale Leeuwen uit een 6-tal gemotiveerde jongeren. Wie zich geroepen voelt, mag altijd contact opnemen met de Jonge Liberale Leeuwen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Voor meer informatie:Facebookpagina : JLL – jonge-liberale-leeuwen@hotmail.com

%d