SINT-PIETERS-LEEUW: – Op de gemeenteraad van donderdagavond diende Paul Defranc zijn ontslag in als gemeenteraadslid. Eerder deze maand werd hij verkozen tot OCMW voorzitter van Sint-Pieters-Leeuw en maakt zo automatisch ook deel uit van het college van burgemeester en schepenen.
Hierna kon de aanstelling en eedaflegging van opvolger Wim Peeters Plaats vinden die vanaf nu terug zetelt in de gemeenteraad.
2013-01-24-eedaflegging_Wim-Peeters

Wim Peeters aangesteld als nieuwe CD&V Fractievoorzitter

Wim Peeters (33) is ook aangesteld als fractievoorzitter voor CD&V in de gemeenteraad van Sint-Pieters-Leeuw.

2013-01-24-eedaflegging_Wim-Peeters_Wim heeft reeds 12 jaar ervaring in de gemeenteraad en zetelt als opvolger van Paul Defranc, die als OCMW-voorzitter ontslag nam uit de gemeenteraad. Voorts was Wim Peeters ook 3 jaar lang lokaal voorzitter van de partij.

Afdelingsvoorzitter CD&V Sint-Pieters-Leeuw, Siebe Ruykens: “Volgens de traditie in Sint-Pieters-Leeuw vormt de meerderheid steeds één gezamenlijke fractie in de gemeenteraad. Dit voorzitterschap gaat naar N-VA. Niettemin zal Wim Peeters in de gemeenteraad het standpunt van CD&V verwoorden bij stemmingen. Ook bij grote actuele dossiers en debatten, zal hij als woordvoerder voor onze partij in de gemeenteraad fungeren.

%d