2012-08-30-45toeren_DJ-contestVLAAMS-BRABANT / SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 7 december 2012 vindt in Het Depot in Leuven de finale van de DJ contest 45 Toeren plaats. Zeven groepen strijden er om de opvolger van DJ Alectric te worden.

De provincie Vlaams-Brabant organiseert, samen met het Muziekcentrum en Het Depot, de derde editie van 45TOEREN. 90 DJ’s schreven zich in. 18 halve finalisten streden in Aarschot en Ternat voor een plek in de finale. 7 DJ’s werden geselecteerd. Zij mogen zich opmaken voor de zinderende finale op 7 december in Het Depot in Leuven.

supah-troopasDe finalisten zijn: Solco (Leuven), Teezer (Wilsele), Diederik (Nieuwrode), Borealis (Wemmel), Supah Troopas (Sint-Pieters-Leeuw), SPECTdRUM crew (Wijgmaal),en Fred Aster (Affligem).
De finale start om 20 uur en wordt afgesloten met live optredens van Sound Of Stereo en AKS.
De winnaar wordt bekend gemaakt tussen het optreden van Sound Of Stereo en AKS.
De winnaar gaat niet alleen naar huis met een uitgebreid producerspakket, 45 TOEREN betekent ook meteen een springplank om te draaien op uiteenlopende podia, van Het Depot over Rock Ternat tot Laundry Day.
Meer info: www.45toeren.be

%d