SINT-PIETERS-LEEUW: – De herstellingswerken aan het zwembad Wildersport zitten op schema zodat het einde van de werken voorzien is op 30 september 2012.
In maart merkte men dat verscheidene tegels aan de buiten zwembaan gebarsten waren en dat er scheuren in de plinten waren. Het zwembad werd nog in 2000 vernieuwd maar na 12 jaar gebruik blijkt dit normale slijtage te zijn door de druk van het steeds bewegende water.

Veel stof aan het zwembad want de werkmannen zijn druk bezig met het vernieuwen van de tegels aan het zwembad. Ook worden alle kleedkamers herbetegeld en verdwijnen alle vinylvloeren. Deze zullen ook vervangen worden door tegelvloeren.

Ingevolge herstellingswerken is ook zwemclub De Waterleeuwen uit Sint-Pieters-Leeuw voor zijn zwemlessen in september uitgeweken.

Daarom gaan de zwemlessen tijdens de maand september 2012 door op zondag voormiddag, in het CERIA-zwembad Lijsterlaan 51 te 1070 Anderlecht. De zwemuren blijven dezelfde als het vorig zwemseizoen.
Ouders die nog geen mail hebben gekregen gelieve dit zo vlug mogelijk via volgend mailadres te melden: info@waterleeuwen.be
De lessen starten op zondag 2 september 2012.

%d bloggers liken dit: