SINT-PIETERS-LEEUW: –  KVG Sint-Pieters-Leeuw (Katholieke Vereniging voor Gehandicapten) viert dit weekend feest met hun 30ste hobbytentoonstelling in het parochiecentrrum aan de Rink.

Er worden werken tentoongesteld van KVG-leden en sympathisanten. Er zijn ook doorlopend demonstraties van juwelen maken door Maryse Vandehameele en keramiek en kaarsen beschilderen door Henny In’t Veld.
Men kan er ook de vereniging steunen door een tombolalotje te kopen of een boterham, stuk taart met een drankje te nuttigen. Ook morgen  zondag 10 juni 2012 kan u er nog terecht  van 14.00 tot 20.00 uur.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De hobby tentoonstelling geeft de vereniging de nodige werkingsmiddelen.
Voorzitster Greta Meert:‘Vandaag organiseren we een tien activiteiten per jaar. In het voorjaar en het najaar houden we vijf hobbynamiddagen, waarbij de leden onder begeleiding een handwerkje maken. Tweemaal per jaar gaan we op uitstap met de bus en met Pasen en in de herfst houden we een ledenfeest met ontspanning, een misviering en een warme maaltijd. Tot slot is er in juni een wandeling en onze jaarlijkse hobbytentoonstelling.

Klik hier voor reportage (27/05/2012) over de geschiedenis van de Leeuwse KVG – KLIK HIER

%d