SINT-PIETERS-LEEUW: – Omdat de politie van Sint-Pieters-Leeuw volgend jaar opnieuw een zonaal veiligheidsplan 2013-2016 zal samenstellen, vragen ze aan de burgers uit de gemeente om hen drie thema’s of problemen uit uw onmiddellijke omgeving mee te delen die volgens u door de politie moeten worden aangepakt.

Vul daarom de online enquete in via onderstaande link:
http://www.lokalepolitie.be/5414/uw-mening-is-belangrijk.html

Bijdragen aan veiligheid en leefbaarheid in de zone Sint-Pieters-Leeuw is de kerntaak van de politie.
Om heel kort op de bal te spelen en zoveel mogelijk rekening te houden met u verwachtingen, peilt de politie regelmatig naar de veiligheidsproblemen waarmee u wordt geconfronteerd in uw onmiddelijke omgeving. Die verwachtingen verwerken ze in een vierjaarlijks plan waarin ze prioriteiten vooropstellen.
Eens het plan door alle instanties is goedgekeurd, worden de” prioriteiten verder uitgewerkt in concrete en zichtbare acties die moeten leiden tot een hogere veiligheid en leefbaarheid in onze gemeente.

%d bloggers liken dit: