SINT-PIETERS-LEEUW: – Op vrijdagochtend 28 oktober 2011 tussen 07.15 uur en 08.30 uur heeft de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw samen met de controlediensten van de vervoersmaatschappij De Lijn een grootscheepse controleactie gehouden . De gezamenlijke actie kadert in het samenwerkingsakkoord tussen de beide diensten.

Commissaris Christian Steens: ” Tijdens de actie werd niet minder dan 21 bussen en 553 reizigers gecontroleerd op hun vervoersbewijzen . Slechts 7 onder hen bleken niet in het bezit te zijn van een geldig vervoersbewijs .
Tijdens de controle werden alle buschauffeurs aan een ademtest onderworpen . Niemand van de gecontroleerde bestuurders legde een positieve ademtest af .
De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw en de vervoersmaatschappij De Lijn kondigt gelijkaardige acties aan tijdens de volgende weken.”

Meer info:  www.lokalepolitie.be/5414/

%d bloggers liken dit: