SINT-PIETERS-LEEUW: – Woensdagnamiddag merkte een bewoonster bij het thuiskomen 3 zigeunerjongeren op naast haar woning in de E. Rooselaerstraat. Zij stelde bij het betreden van de woning vast dat er via de achterzijde was ingebroken en verwittigd hierop de lokale politie.

Er werd onmiddellijk door diverse ploegen in de onmiddellijke omgeving gepatrouilleerd en de diensten van “De Lijn” werden ingelicht van de persoonsbeschrijving van de verdachten.
De verdachten werden enige tijd later opgemerkt door een buschauffeur op de buslijn “170” en konden ter hoogte van de Brusselsesteenweg te Halle door de lokale poltie Sint-Pieters-Leeuw worden ingerekend. Eén van de 3 verdachten werd in het bezit gevonden van het cash geld die uit de woning in de E.Rooselaerstraat werd ontvreemd.
De 3 minderjarige zigeuners, één jongen van 14 jaar en 2 meisjes van respectievelijk 15 en 17 jaar worden heden ter beschikking van de jeugdrechter gesteld .
Zij verbleven de voorbije tijd op een industrieterrein in het Brusselse.

Werfdiefstal
Op een werf langs de Impeleer werden uit 3 in aanbouw zijnde woningen tijdens de nacht de gasketels gestolen na het verwijderen van de afsluiting rond de werf.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/5414/

%d bloggers liken dit: