RUISBROEK: Vanmorgen bij de opening van de jaarmarkt was er al heel wat volk op de been voor wat met het uitzonderlijke mooie weer een heel gezellige editie van de jaarmarkt van Ruisbroek lijkt te worden.

Naar jaarlijkse traditie was er de stoepmarkt van de gezinsbond van Ruisbroek. Stonden de turn- en volleybalvereniging van Ruisbroek er met een standje en kon je in de kerkstraat terecht bij jeugdlokaal ‘1601’.

Volleybalclub Ruisbroek 84
Turnsport Verbroedering-Ruisbroek
Verenigde handelaars Ruisbroek Leeft!

Nieuw dit jaar was de tent op het kerkplein. De ‘Verenigde handelaars Ruisbroek Leeft!’ hebben er dit jaar voor een heus animatie programma gezorgd. Vanmorgen tussen 08.00 en 10.00 uur waren clowns Pipo en Pipette reeds van de partij met hun LIVE uitzending ‘Uit bed met Pipo en Pipette’ op Stadsradio Halle (105.6 FM – www.stadsradio.be). deze voormiddag is er ook nog een optreden van Koninklijke fanfare St-Jozef.

Vanaf 17.00 uur zorgen de Verenigde handelaars Ruisbroek Leeft! voor muzikale optredens in de tent. Dus allen daarheen voor:
– Embalage Kado
– JaBee Project
– The Jack Of Hearts

LIVE uitzending ‘Uit bed met Pipo en Pipette’ op Stadsradio Halle
%d bloggers liken dit: