SINT-PIETERS-LEEUW: – De brouwerij van Belle-Vue brak deze maand het record van 3 jaar zonder ongeval met werkverlet.


Naast de dagelijkse focus op veiligheid en het veiligheidsbewuste gedrag van de medewerkers, zorgde de invoering van een aantal bijkomende maatregelen ervoor dat er op de brouwerij van Belle-Vue nu al 3 jaar geen ongevallen met werkverlet gebeurden. Zo werd er recent nog geïnvesteerd in veiligheid door de vatenlijn aan te passen zodat het betreden van de machines nog veiliger werd, of worden er opleidingen voorzien voor het leidinggevend personeel rond veiligheid en veiligheidsobservatie op de werkvloer.

We zijn bijzonder trots op deze verjaardag,” aldus Bart Simonet, Brewery Manager van de Belle-Vue brouwerij. “Veiligheid is voor ons niet iets theoretisch, maar iets waar we dagelijks hard aan werken. Zo wordt elke dagvergadering gestart met het bespreken van de veiligheidsaspecten. Veiligheid komt steeds op de eerste plaats en daar wordt bij elk van onze beslissingen rekening mee gehouden; we danken dit resultaat dan ook in de eerste plaats aan het veilige gedrag van al onze medewerkers zelf.”

%d bloggers liken dit: