VLEZENBEEK: – Aan de Baljuwhoeve gonst het van de bedrijvigheid. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de Hoebelfeesten van dit weekend.
De reuze feesttent in de Nederstraat wordt weer vier dagen ‘de place to be’.


Hoebelfeesten voorzitter Koen Vander Straeten: “ Het is weer vier dagen feest in Vlezenbeek dorp!
Beginnen doen we dit jaar op vrijdag met de Q-Party van Q-music ook dit jaar weer met een volledig nieuw decor. Sven Ornelis zal dit jaar zelf in de lucht hangen met een nieuwe show.
Zaterdag is er dan de Beach-Party ook hier zal het decor gans anders aangekleed worden met veel videowalls,… En natuurlijk met een cocktailbar waar je onder andere mojito kan krijgen.
Zondag hebben we dan Hoebelcafé met café Flamand.

Bij het Hoebelcafé zullen 3 lokale groepjes optreden. Later op de avond komt dan Peter Van De Veire en Miguel Wiels met Café Flamand. Zij zullen een een liveband bij hebben en 3 Vlaamse Topartiesten. Welke artisten zondagavond komen meezingen blijft een verrassing tot de start van het optreden.
Maandag is het dan de 15de en dan is het Vlaamse kermis met onze jaarlijkse boestering-kermis met optredens van Marino Punk (16.00 uur) – Bart Kaëll (19.00) en afsluiten doen we dan met Choco La Mousse.

Bij de Hoebelfeesten maken ze er ook al enkele jaren een ere zaak van om een stevig veiligheidsdossier te hebben tegen dat de feesten aanvangen.

Koen Vander Straeten: “ We zitten daarvoor elk jaar samen met de burgemeester, de brandweer commandant, de commissaris en de mobiliteitsambtenaar. We overlopen dan alles om het hele evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. En ik moet zeggen dat verdient een pluim hoe al die mensen zich voor ons inspannen om ons elk jaar op de goede weg te zetten. We hebben dus elke keer een dik dossier in handen wat betreft veiligheid.
Zo krijgen we zelfs stilaan een voorbeeld functie tegenover andere feesten, van zo zou het toch moeten zijn op alle feesten.”

Dit jaar is er buiten de jaarlijkse parkingzones ook een extra parking in de Domstraat.

PROGRAMMA:

Vrijdag 12 augustus 2011:
Om 21.00 uur starten de Hoebelfeesten met de enige echte ‘Q-party‘ met Sven Ornelis. Ingang 10€

Zaterdag 13 augustus 2011:
BeachParty – Met vanaf 21.00 uur DB Haifax – videowall – cocktailbar – special guest DJ Massiv Ingang 6€

Zondag 14 augustus 2011:
Hoebelcafe – Met live optreden van o.a. May Lai, Forunate Few, Feed Back Aanvang 19u
Ingang 5€ en vanaf 23.00 uur het CAFE FLAMAND

Maandag 15 augustus 2011
Boesteringkermis – springkastelen en schminkstand
optredens van Marino Punk – Bart Kaëll en Choco La Mousse
Aanvang 12u Ingang gratis

Feesttent Hoebelfeesten: Nederstraat 55 te Vlezenbeek

%d bloggers liken dit: