SINT-PIETERS-LEEUW / VLEZENBEEK: – Zaterdagavond tussen 19 en 22 uur  hield de lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw  een statische alcoholcontrole t.h.v. het kerkhof te Vlezenbeek en tijdens de nacht  tussen 00 en 02 uur  mobiele controles in het centrum van Leeuw.

120 bestuurders werden aan een ademtest onderworpen.
Twee bestuurders legden een positieve ademtest af  en gevolg aan het resultaat van de ademanalyse werd hun rijbewijs op bevel van het parket voor 15 dagen ingetrokken.
Eén bestuurder legde een A(lerte) ademtest af van 0,25 mg/l  en diende zijn rijbewijs voor minstens 3 uur in te leveren.

Er werd nog overgegaan tot inbeslagname van 1 personenwagen uit hoofde van niet-verzekering en werd nog 1 proces-verbaal opgesteld voor niet naleven voorwaarden voorlopig rijbewijs en 1 proces-verbaal voor technische keuring.

Meer info :  www.lokalepolitie.be/5414/

%d bloggers liken dit: