VLAANDEREN / RUISBROEK: – Weet jij wat wel en niet mag op de fiets? En is wandelen met een hond op het voetpad toegelaten? Ontdek de antwoorden en zoveel meer in de keicoole Zeppe & Zikki Kwiskidswaaier. Urenlang speel- en leerplezier voor op vakantie of onderweg. Met superhandige gesp.

Alle Vlaamse kids kennen Zeppe en Zikki van de grappige serie op VTM over verkeersveiligheid. De bekendste schildpad en de beroemdste zebra van heel televisieland helpen je door 150 gevaarlijke en moeilijke verkeerssituaties. Test samen met Zeppe en Zikki of jij de verkeersregels beet hebt.

Met de aankoop van deze kwiskidswaaier steun je het Levenslijn Kinderfonds (www.levenslijn.be).
Kwiskids Zeppe en Zikki
ISBN: 978-90-301-0902-0
Prijs: € 5,95

In de kwiskidswaaier Zeppe en Zikki staan ook heel wat weetjes. Zoals uitleg over de gemachtigd opzichter.
Uitgeverij Plantyn maakte ter illustratie gebruik van een foto van de onafhankelijke nieuwssite http://www.sint-pieters-leeuw.eu die enkele jaren geleden in Ruisbroek genomen werd ter gelegenheid van de actie :’duurzaam naar school‘.

%d bloggers liken dit: