SINT-PIETERS-LEEUW – De vrijdagmarkt in Sint-Pieters-Leeuw bestaat drie jaar en dat werd vridjdag gevierd met gepaste muziek en een drankje aangeboden door het gemeentebestuur. Tijdens de feestmarkt hield Pajottenland+ een gratis winkeltassenactie.


,,De markt kreeg vandaag een feestelijk tintje met muzikale omlijsting en door de actie van Pajottenland+’’, vertelt de schepen bevoegd voor markten, Luc Van Ruysevelt. ,,We hebben vandaag heel wat nieuwe bezoekers zien rondwandelen. En ook het aantal aanwezigen ligt een stuk hoger danhet wekelijkse gemiddelde’’. Dat was ook de mening van de meeste marktkramers.
 ..

Deze winkeltassenactie paste in de ‘Lente van het Pajottenland’. De laatste winkeltassenactie vindt plaats op de boerenmarkt in Kester op donderdag 26 mei.

Meer info op http://www.lentevanhetpajottenland.be/.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: