RUISBROEK: – Vanaf 2 mei 2011 rijdt lijn 810 Jette – Dilbeek – Ruisbroek – Halle niet meer op zondag. Ook op zaterdag en werkdagen schrapt De Lijn Vlaams-Brabant enkele ritten.

Aangepaste dienstregeling
De Lijn Vlaams-Brabant past vanaf 2 mei 2011 de dienstregeling aan van lijn 810. Zo zal lijn 810 op zondag niet meer uitrijden. Ook het aanbod op zaterdag en werkdagen wordt gewijzigd. Er worden enkele vroege en late ritten geschrapt op lijn 810. Ook tijdens de daluren verdwijnen er ritten.

Gewijzigde reisweg
Vanaf 2 mei zal de reisweg van lijn 810 ook licht wijzigen. Lijn 810 volgt dan een snellere reisweg via de Guido Gezellestraat tussen Lot en Buizingen. Lijn 154 zal wel nog het stuk reisweg via de Menisberg blijven volgen.

Dienstregeling raadplegen
Reizigers kunnen de aangepaste dienstregeling, een overzicht van de geschrapte ritten en de gewijzigde reisweg van lijn 810 raadplegen op de website van De Lijn, www.delijn.be. Voor meer informatie kunnen reizigers ook terecht op het infonummer van De Lijn op 070 220 200 (0,30 € per minuut)

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: